Inlichtingenformulier

Hiermee willen wij u meer informatie geven met betrekking tot uw interesse voor het doe-het-zelfgebeuren in België, en in onze organisatie, FEBIN. Het investeringsbedrag voor lidmaatschap bij FEBIN is erg laag. De éénmalige toetredingskost bedraagt 500€, het jaarlijks lidgeld 1500€.  

Uw aansluiting is erg belangrijk, het lidgeld verdient u in één jaar terug, en u bent beter op de hoogte van de actuele DHZ-marktinfo. De reden daarvoor is dat u wordt uitgenodigd op alle evenementen die exclusief voor onze leden bedoeld zijn. Daarnaast is er een flinke korting van FEBIN op de deelnameprijs voor evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Lidmaatschapsvoorwaarden: tussen de onderneming en FEBIN-vzw, wordt overeengekomen dat de onderneming lid wordt van FEBIN-vzw, en hiervoor de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage betaalt na ontvangst van de factuur. De betaling van het lidgeld geeft het lid recht op de courante dienstverlening. Er worden geen lidmaatschappen gesloten op patrimonium-, holding- of managementvennootschappen, tenzij dit de kernactiviteit van het lid is.

Het lidmaatschap geldt voor ten minste één jaar en wordt automatisch verlengd tenzij het lid uiterlijk drie maanden voor de aanvang van het nieuwe werkingsjaar (januari) het lidmaatschap schriftelijk opzegt per mail of per brief. Het lidmaatschap verloopt in kalenderjaren (januari-december). Eventuele opzeggingen dienen ons schriftelijk en tijdig te bereiken! Het lidmaatschap behoort toe aan het bedrijf en is niet ten persoonlijke titel. Elk bedrijf dat lid is, mag, en kan, dus steeds beslissen welke medewerkers het zal afvaardigen. 

 

Vragen

Tot welke categorie behoort uw bedrijf?

Welk thema wenst u behandeld te zien door FEBIN?

Aan welke werkgroep of thema zou u uw medewerking willen verlenen?